Rólam

Pedagógusként kezdtem a pályámat, a történelem mellett örömmel foglalkoztam nyelvekkel: orosz, francia. 

Ilyen névvel - Pater noster = Mi Atyánk -,  hol is kezdhettem volna, mint hátrányos helyzetű fiatalokkal. Itt tanultam meg, hogy a kommunikáció milyen fontos tényező. Azt, hogy milyen a helyes kommunikáció, azt már az ELTE Bölcsészkarán sajátítottam el.

Munkám során többször kerültem vezetői pozícióba, ahol megtapasztalhattam, milyen a vezetői elakadás, és milyen segítségek lehetségesek.

A folyamatos ismeretszerzés jellemzője lett az életemnek.

A Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen az általános igazgatásszervezői után elvégeztem a szociálpolitikai igazgatásszervezői szakot.

A 2000-es évek elejétől önkormányzati munkát végeztem, amely széles skálán mozgott:

  • egészségügyi alapellátás;
  • szociálpolitika;
  • oktatás;
  • fejlesztések irányítása.

Ezekben a folyamatokban láttam döntések sorozatát, vezető és munkatárs napi küzdelmét a sikerekért, a különböző tárgyalási technikák hatékonyságát vagy sikertelenségét, azok okait.

A szervezetfejlesztés sem állt messze tőlem, hiszen a hatalmas projektek megkívánták , hogy tisztában legyek ezzel a területtel is.

A saját személyiségem fejlődését is figyelembe véve úgy határoztam, hogy megújítom a módszertani ismereteimet, és elvégeztem a Business Coach képzést.

Ezeket az ismereteket, a tapasztalataimat szeretném felajánlani Önnek.

"Ha vezetőnek tartod magad, de senki sem követ, akkor csak egyszerűen elmentél sétálni."

John C. Maxvell